Pozele prezintă un caracter demonstrativ și stocurile sunt actualizate săptămânal în funcție de sezonul florilor.

Cu toate acestea, ne străduim să îți oferim o experiență unică pentru produsul pe care îl vei comanda.

Prin utilizarea site-ului sunteți de accord cu politica noastră de prelucrare a datelor și cu termenii și condițiile site-ului.

— Iți mulțumim,
Darlington


#FlorileNuPier #EleDevinArta

**Dacă doriți să comandați un produs care să iasă identic precum cel din poză, vă îndemnăm să comandați cu 1 săptămână înainte.DARLINGTON

Dragă iubitorule de tot ce te înconjoară,

Croitoria de flori Darlington îți oferă zâmbete și emoții încă din 2014. Dorința a fost una simplă, dar totuși destul de puternică pentru ca visul să devină realitate: posibilitatea achiziționării unor decorațiuni sau cadouri speciale, care să iasă din anonimat și să stârnească un sentiment, o emoție. De atunci până în prezent, această dorință îndeplinită a făcut posibil realizarea a sute de proiecte, evenimente și primirea multor zâmbete și mulțumiri sincere.

Vitrina „magică” din centrul orașului Iași este dovada muncii făcute cu suflet, emoție, și creativitate. În atelierul de creație din spate persistă mereu agitația creării. Satisfacția și mulțumirea ta ne încarcă cu energia suficientă de a continua să dăm viață frumosului prin aranjamentele florale. Ne este tare drag să-ți personalizăm evenimentul și să-ți croim ținuta florală mult visată pentru decorul tău. Nu-ți limita creativitatea! Fericirea ta ne încurajează să proiectăm fiecare decor floral dorit.

Pentru că ne susții, pentru că ne implici în povestea evenimentului tău, pentru că ne apreciezi munca, pentru că iubești frumusețile naturii, pentru că vrei să ieși din tipare… îți mulțumim!

Cu emoție nemărginită,
Darlington