Cu toții suntem în căutarea unei stări de bine, iar tu ai ajuns exact unde trebuie! Dacă te întrebi de ce am îmbinat florăria cu o cafenea, îți povestim că acest concept a pornit de la dorința ta de a face parte mai mult timp din lumea noastră.

Ți-am văzut reacțiile și bucuria în ochi de fiecare dată când te opreai în fața vitrinei, fascinat de atmosfera magică, sau atunci când ne treceai pragul, entuziasmat de poveștile aduse la realitate.

Așadar, aflându-te astăzi aici, și tu faci parte din povestea Darlington – coffee and flowers, un concept ce își propune să îi primească mai aproape pe iubitorii de artă, de frumos și... ce altceva poate consolida mai bine această nouă legătură decât o ceașcă de cafea?

Povestea noastră, povestea Darlington, este despre iubire, despre unitate și de aceea dorim să-ți mulțumim că ești parte din împlinirea acestui vis. Venim în întâmpinarea ta cu mirosul delicat al florilor, cu aroma de neegalat a cafelei, cu promisiunea unei prietenii, cu intenția sinceră de a-ți oferi timp de calitate în compania decorurilor făurite cu dragoste, împletite cu încredere.

Ți-am pregătit cele mai inovatoare arome, cele mai luxuriante senzații, pentru că meriți!

Tu ești sursa noastră de inspirație și de aceea, măcar pentru câteva clipe, te invităm să faci parte din familia Darlington, să pășești în interiorul casei florilor, să te lași purtat într-o lume a visării, a iubirii și a aromei de cafea.

Cu drag,
#darlingtonteam

Enjoy, dreamer...